nya saker hela tiden

För er som har barn så vet ni ju att det hela tiden händer nya saker. Man tror att man har fått in en rutin, men sen så ändras det till något annat.

Neo har den senaste veckan börjat fara omkring i sängen när det är dags att sova. Han vänder sig till mage och snurrar runt och kommer aldrig till ro. Så fort han vaknar till lägger han sig på mage och börjar igen.
Han får hålla på så tills han somnar, vilket brukar gå snabbt. Igår var jag inne och vände på honom efter ca 3 minuter. Då låga han på mage, på tvären med fötterna i vädret, han får ju inte plats på tvären.
Vaknar han till är det bara att lägga honom på sidan och stoppa in nappen.
Detta är ju ett bevis på att han fattat att han måste ligga på mage för att ta sig fram, men det är jobbigt att han inte kommer till ro.

Han har även senarelagt sin nattvälling, så man kan nog snarare kalla det morgonvälling. Tidigare var det mellan 02-03, och nu brukar det vara 05.30 (sedan 1 vecka tillbaka), så skönt jag får sova massa timmar i sträck.

Sen idag har han dessutom blivit lös i magen, igen. Han har varit det 2 gånger tidigare, och båda gångerna har varit i samband med tandsprickning. Och visst ser man 2 till tänder i överkäken som är påväg fram.
Nu har han precis gjort bajsblöja nr 4 idag, varav 2 har varit helavägen upp på ryggen.
De närmsta dagarna gäller det att ha många ombyten med.

Så ja nya saker jämt. Förhoppningsvis slutar han med allt utom morgonvällingen snart och återgår till det vanliga.

Kommentarer
Postat av: Ems

Härligt att du kikade in!



Det händer verkligen otroligt mycket hela tiden. Just nu hade två mördarbajsblöjor varit merän efterlängtat hos oss - lillfisan har problem med magen och blir förstoppad mest hela tiden :(



2011-01-09 @ 23:47:51
URL: http://lillafrokensolsken.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0