jobbig natt

Vi har ju relativt nyligen fått in lite bättre rutiner på natten. Jag har försökt vänj Neo vid att inte äta på natten, då bebisar över 6 månader inte ska behöva det.
Vi lyckades få till det till 1 gång runt 04-tiden, de höll kanske 2 veckor. Sen började tänderna växa.
Och det var tillbaka till det vanliga igen. Inte nog med det skrek han så fort vi skulle lägga honom, och inget annat än att han fick skrika sig till sömns hjälpte.

Vi har ju varit noga med att han ska sova i sin egna säng enda sen han föddes, och i vanliga fall är det bara att lägga ner honom i sängen och så somnar han inom 5 minuter. Sen har han sovit där fram till på morgonen och då lyfter jag över honom för att få gosa lite.

Nu skrek han, kanske inte så länge, men mammahjärtat brister när man hör honom gråta.

Detta gick över när tanden spruckit igenom. Vi har varit tillbaka till att bara kunna lägga ner honom och han somnar. Igår åt han endast vid 06.30, och då fick han komma och sova hos oss.

Nu är fjärde tanden på gång, och i natt har han vaknat massa gånger. Han har vaknat och bara skrikit, och vi har fått gå runt med honom för att han ska lugna ner sig. Sen har han fått sova på pappas arm sen klockan 04 i morse.

Jag hoppas att det går över fort, stackarn som måste ha så ont!

Kommentarer
Postat av: Jasmin gravid vecka 33 med lilla Milo



Åh stackars lilla familjen!

Alla lider om 1 lider...

Tänderna är verkligen en jobbig period... Och jag vet att det kanske är jobbigt med massa tips och hit och dit, du vet vad som fungerar bäst för ditt barn såklart.

Men ett litet tips senare om det är växtvärk osv, så ha en vetekudde, det var magiskt på Alicia, hon kunde gallskrika mitt i natten, vi värmde vetekudden och la den på benen, och hon slutatde på 1 sek. Dels så känns det som dom ligger brevid en...



Aja litet tips, men det lär kanske inte hjälpa så mycket mot tandvärken... Men alicia tyckte det var mysigt vilket fall :)



kram!

2010-12-21 @ 14:37:01
URL: http://jasminsnall.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0