5 månader idag


Idag blir Neo 5 månader. Det blir ett jäkla tjat om att tiden går så snabbt, men den flyger verkligen iväg.
Det är knappt så jag fattat att det redan varit sommar.
Just nu ligger plutten i sitt gym nedan för mig, suger på tummen med katrinplommonpuré på hela bodyn. Bra mamma va, har inte hunnit byta än då han åt precis.

Det känns som det änder nya saker varje vecka. Nya ljud, han har fattat att det är kul att leka när man ligger på mage med, sover mindre om dagarna och ligger med fötterna i händerna jämt.
2 gånger har han nu vänt sig från sida till mage, han äter lite puré varje dag och jag ska försöka öka mängden lite och även intruducera lite gröt som smakisar.

Det är alltså bara 1 månad kvar tills han är ett halvår, och 7 månader kvar tills han är ett år, hjälp!!!


Neo 5 månader, provar sin nya mössa och dom nya strumporna.

Idag har vi varit på möte på BVC, och det kom en ansvarig för förskolan i området. Så idag har alla frågetecken kring kösystem etc rätats ut, och jag tänkte nu sätta mig och göra en lista på de förskolar jag är intresserad av.
Vi har i mammagruppen tillsammans med några på öppna förskolan här bestämt för att besöka lite olika förskolor tillsammans, då dom helst vill att man kommer i grupp.
Så vi tänkte börja med det. Har ju en månad på mig, så jag hamnar på en bra plats i kön.

Nu är det även dags för ytterligare 2 sprutor på torsdag, inte roligt. Men jag hoppas att det går ingefär som sist, relativt lite skrik och minimalt med feber.

Dags att leka lite.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0